Bandu
Waar de hond plezier vindt

Dierenverzorging aan huis

Als u tijdelijk niet voor uw kat, cavia of konijn, en andere huisdieren kunt zorgen, dan is het mogelijk uw dier door mij in de vertrouwde omgeving te laten verzorgen.

Het doel van dierenverzorging is dat uw kat of ander huisdier wordt dan voorzien van water, voedsel, eventuele medicatie, de nodige aandacht en een schoon onderkomen.

Of vindt u lastig om uw eigen hond naar ons te laten? Of heeft u veel dieren, bijv. of een kennel of veel huisdieren en is het daarom erg lastig om de dieren ergens anders onder te brengen? In deze situaties bieden wij de mogelijkheid om bij uw thuis te komen oppassen.

De dieren blijven en worden verzorgen in de eigen vertrouwde omgeving met de eigen spulletjes en zullen hierdoor veel minder stress ervaren. Stress kan een hoop problemen met zich mee kunnen brengen.

Het meest gebruikelijke is 1 of 2 maal daags een bezoek van 30 minuten. In deze tijd worden de dieren verzorgd en is er voldoende ruimte voor aandacht.

Uiteraard zijn al uw wensen bespreekbaar.

Eventuele ongelukjes van de hond in huis worden opgeruimd   Het werkgebied voor de dierenverzorging aan huis is Alkmaar en omgeving.

Prijzen 

  • Verzorging kat   
  • Elke ander huisdier        
  • Elke volgende dier op hetzelfde adres   
  • 2 mal per dag verzorging 

€.  13,50-

€.    9-

€.    1,50- 

.  25- 

Alle prijzen zijn inclusief 21% B.T.W.

KvK. nummer: 63151383                           B.T.W. nummer: 239672600B01  

IBAN: NL82KNAB0736743499                BIC: KNABNL2H